Hasselbramen

Deze week staat er jam op het menu. Het liefst van hasselbramen, waar zelfs de hele vervelende Mevrouw Helderder vrolijk van wordt (nadat ze eerst nog even heeft gezeurd dat de bramen zeker niet gewassen zijn – veel te vies..). Helaas was er nergens een hasselbramenstruikje te bekennen, en is het seizoen voor gewone bramen ook nog niet geopend. Niet getreurd, pompoen- met appeljam is ook niet versmaden. Jam moet je natuurlijk wel ergens op kunnen smeren, anders wordt het heel lastig eten. En zo ontdekte ik dat ik nodig een nieuwe oven moet..

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s