Eiermuizen

Een nieuwe cursus Lekkere Letters is in januari van start gegaan op de Leonardo da Vinci-school in Amsterdam Oud West. Voor verschillende leeftijdsgroepen, van 6 tot 12 jaar. Op week 1 stond Roald Dahl op het menu: De heksen. Gemene, valse en lelijke loeders natuurlijk, die ieder kind in Engeland – en uiteindelijk ieder kind op de wereld – willen veranderen in een muis. Door tussenkomst van Luke en zijn oma lukt dat gelukkig niet. Wat ons wel lukt, is het maken van hele leuke en lekkere gevulde eitjes-muizen.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s