Op naar Groningen

11 maart geef ik een lezing in het Filosofisch Cafe in Groningen, over de Nigeriaanse filosofe – en kunsthistorica, radio- & filmmaker en initiator/redacteur van verschillende online tijdschriften en databases – Nkiru Nzegwu. In haar studie Family Matters: Feminist Concepts in African Philosophy of Culture onderzoek ze de Igbo familiestructuur zoals die bestond voor de koloniale periode, en vergelijkt ze die met gangbare opvattingen over man-vrouw verhoudingen in het western. Een leuk gedachte-experiment!

Zie filosofischcafegroningen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s