Anders denken over verschillen

Het Instituut voor Filosofie heeft een cursus georganiseerd op basis van Vrouwelijke filosofen. Met lezingen van redactieleden en enkele auteurs. Zie de site van het Instituut voor informatie over het programma en de afzonderlijke lezingen.

Vrouwen beschikken over stemrecht, anticonceptie en keuzevrijheid: veel is er veranderd voor vrouwen in de afgelopen eeuw. In het hedendaagse maatschappelijke debat spelen vrouwelijke denkers een invloedrijke rol. Hun ideeën zijn verrassend, origineel en bieden alternatieve visies op urgente kwesties. In deze masterclass voeren acht gerenommeerde vrouwelijke filosofen u langs evenzoveel thema’s. Ga met hen in discussie over onderwerpen als media en beeldvorming, lichaam en identiteit en de belevenis van taal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s