Verse waar: de mooiste boeken van 2012

Verse waar is een nieuwe rubriek op Ooteoote, waar de boekhandelaar aan het woord is over zijn of haar favoriete recent verschenen titel(s). Op 17/12/2012 verzorgde Roxanne van den Bosch de aftrap met een dubbeldikke aflevering over haar favorieten van 2012. Ook Hoog boven de wolken staat erin:

In Hoog boven de wolken (vanaf 8 jaar), het kinderboekendebuut van Carolien Ceton, volgen we de achtjarige Loos in de week voorafgaand aan haar negende verjaardag. Dat er meer speelt in Loos’ leven dan op het eerste oog zichtbaar is, weet Ceton op subtiele wijze naar voren te brengen. In korte, heldere zinnen ontvouwt zich een ontroerend verhaal met een verrassende ontknoping.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s