Kinderboekenweek!

De Kinderboekenweek is begonnen! Met gisteravond een bezoek aan Met het oog op morgen – toevallig mijn favoriete radioprogramma. Mieke van der Weij interviewde mij en Eva Moraal, nog een kinderboekenschrijfster die dit jaar bij Lemniscaat debuteerde. Overeenkomst tussen Eva en mij: in het ‘normale’ leven schrijven we doorgaans over heel andere zaken, zoals daar zijn: filosofie (in mijn geval) en Westerbork (Eva). Luister het hier na.

Met Het Oog Op Morgen
Morgen begint de Kinderboekenweek en zowel Eva Moraal als Carolien Ceton debuteert dit jaar met een kinderboek. En dat terwijl ze in het dagelijks leven heel wat serieuzere teksten schrijven. Carolien Ceton bracht al eerder een boek uit over de historie van vrouwelijke filosofen en Eva Moraal schreef een promotie over een onderzoek naar Kamp Westerbork.

De boekenweek loopt van 3 t/m 14 oktober: koop een kinderboek koopt voor tenminste 10 euro en krijg Het Akropolis Genootschap en De slag om bladzijde 37 van Tosca Menten cadeau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s