Deze week HOT!

 • Het leven van een loser NIET TE DOEN – Jeff Kinney
 • Leuke (kinderverhalen) schrijfwedstrijd: over nieuwe rolpatronen in de multiculturele samenleving
 • Voorlezen aan de allerkleinsten, doen!
 • Hoog boven de wolken – Carolien Caton
 • Geronimo Stilton en Manon Sikkel winnen de Prijs van de Nederlandse Kinderjury

Een stukje over Hoog boven de wolken op het kinderboekenblog. Leuk rijtje om in te staan! (alleen jammer dat mijn naam niet goed geschreven is..)

3 Reacties op “Deze week HOT!

 1. Dag Carolien, ik heb een mail gestuurd naar de beheerder van het kinderboekenblog, je staat er nu wel goed op. Ik weet hoe vervelend het is als je naam verkeerd wordt geschreven… ik mail me een ongeluk, maar het helpt wel.
  Succes met je boek!
  groet, Claudia Jong – zonder ‘de’ 😉

   • Ik kan me voorstellen dat je daar niet aan denkt… de eerste keer dat ik het deed, voelde ik me net een schooljuf. Maar de reacties zijn allemaal heel leuk. Haha, ik klink als een veteraan op dit gebied. En dat ben ik inmiddels ook. groetjes, Claudia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s