De mooiste van de boekenochtend – 30 mei 2012

‘Ik wou dat ik ook zo’n blije moeder had, en niet een die het halve weekend op de bank blijft hangen. En het liefst wou ik dat mam niet altijd boos wordt als ik het over papa heb. Maar dat kan ik natuurlijk niet tegen haar zeggen, want dan gaan we het dus over papa hebben, en dan krijgen we weer ruzie.’

De bijna negenjarige Loos woont alleen met haar moeder en dat is niet makkelijk. Met een oude telefoon belt ze af en toe haar vader en kan ze haar verhaal kwijt. Maar haar moeder wil niet met Loos over haar vader praten. In het boek leef je een week mee met Loos, de week waarin ze negen wordt. Een moeilijke week, maar ook een met een heel bijzonder eind vol hoop. Een prachtig, gevoelig kinderboekendebuut van Carolien Ceton!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s